Proizvodi

Transportne trake i komponente transportera

U okviru Regal Rexnord © programa za transportere nudimo Vam pločaste lančane transportne trake od nerđajućeg čelika (prohrom) i modularne transportne trake od veštačkog materijala kao i širok izbor lančanika.

MCC © program nudi transportne trake od veštačkog materijala za transport pakovane robe i PET ambalaže raznih veličina i težina i modularne transportne trake za tunelske pasterizatore. U daljnjem programu nudimo prohrom-čelične pločaste lančane transportne trake raznih dimenzija za transport staklene i PET ambalaže velikih brzina sa malim koeficijentom habanja. Nadalje, u programu imamo standardne i specijalne magnetne krivine za različite brzine i temperature. Uz ovu opremu nudimo i lančanike za sve varijante i prelazne češljeve za modularne transportne trake.

U ponudi imamo Microban © program koji se sastoji od antibakterijalne opreme što znači da poseduje Sertifikat i ISO standarde za direktan dodir sa namirnicama. Tu spadaju transportne trake, lančanici, ležajevi u kućištu, stopala, držači i druga potrebna oprema.

Katalozi

Transportne trake i komponente transportera

KOMPLETNI KATALOG sa transportnim trakama (pločaste lančane i modularne trake) možete preuzeti na Engleskom jeziku (klikom na sliku kataloga).

  PDF Referenca
Komponente

Marbett © elementi su prateća oprema za izradu i montažu transportnih sistema i to od prohromskog čelika i elemente od veštačkog materijala. Tu spadaju elementi nogari, klizne vođice, stopala, ležajevi u kućištu i mnoštvo drugih stvari za izradu kompletnih transportnih sistema.

  PDF Referenca