Proizvodi

Cambridge

Cambridge je jedan od najvećih svetskih proizvodjača metalnih (žičanih i pletenih) transportnih traka, pre svega u prehrambenoj industriji, kao i u gradjevinskim aplikacijama i transportu pakovane robe.

Kao rezultat kombinacije Cambridge-ovog vodjstva u prehrambenim aplikacijama i Regal Rexnord-ove snage na globalnom nivou u sektoru pivarstva i industrije vode/sokova stvoren je jedinstven portfelj rešenja u transportnim organizacijama koji će doneti dodatne pogodnosti krajnjim korisnicima i svim njihovim partnerima.

- reči su Kevina Zabe, generalnog direktora platforme Regal Rexnord Process & Motion Control. - Customer


Trake za prave deonice


"Cambridge International" nudi najširi spektar metalnih transportnih traka za prave deonice od jednog proizvodjača. Kakvi god bili vaši zahtevi, mi imamo rešenje. Naše transportne trake za prave deonice su dostupne sa frikcionim pogonom i pogonom pomoću lančanika za primemene kao što su: pranje, pečenje, sušenje, prenos i hladjenje. Izvedbe mreže uključuju balansirane za obe varijante pljosnate i okrugle žice…samo vodjene… i mešovito balansirane, kao i druge.

Trake za krivine


Dugo prepoznatlivi na vodećoj poziciji u oblasti konstruisanja i proizvodnje spiralnih i traka za krivine za širok spektar trakastih transportnih sistema visokih performansi, mi radimo u saradnji sa vama da bi usavršili i iznedrili najbolje, najefektnije rešenje za svaku odredjenu primenu. Naše trake za krivine su dokazane u industriji – rade glatko i pouzdano godinu za godinom u instalacijama spiralnih sistema proizvodnih pogona širom sveta.

Katalozi

NAJNOVIJA ponuda iz palete Regal Rexnordovih proizvoda su žičane trake visokog kvaliteta! Uspešnom inkorporacijom Cambridge Int. Holdings-a Regal Rexnord Vam od sada može da ponudi najbolje žičane trake i pletene metalne transportere.   PDF Referenca