O nama

 

Deme DOO

Ovom prilikom Vam predstavljamo našu firmu Deme d.o.o. koja je osnovana 1. marta 2003. godine. Deme d.o.o. je zastupnik međunarodne firme Regal Rexnord © koja je svetski poznat proizvođač pločastih lančanih i modularnih transportnih traka od metala i veštačkog materijala, kao i sve prateće opreme za transportne sisteme široke namene pri rešavanju unutrašnjeg transporta produkata u proizvodnim organizacijama. Pored proizvoda za transportne sisteme, Regal Rexnord program nudi i široki izbor mašinskih elemenata - spojnica, industrijskih lanaca i ležajeva. Osim snabdevanja, naši saradnici Vam stoje na raspolaganju u pogledu tehničkog savetovanja u mogućim projektima.

Najvažnije karakteristike Regal Rexnord © produkata su istaknuti kvalitet proizvoda, mogućnost lakog i jednostavnog montiranja kao i održavanje. Svi proizvodi navedenih firmi poseduju Sertifikate po DIN-u i FDA propisu kao i ISO standarde i dugu referencnu listu. Za Vaše potrebe obezbeđujemo tehničku podršku i veoma povoljne uslove na celom području Srbije. Uverite se sami, uz našu pomoć u kvalitet nuđenih proizvoda, što je rezultat stalnog i strogog preispitivanja kvaliteta i istraživanja u matičnoj firmi.

U svom programu takođe imamo proizvođače: od 2020. god. Iris chains, od 2021. god. Hong's belt, od 2022. god. Tecnidea cidue, od 2023. god. Kudosworld.

Verujemo da su svi naši dosadašnji Partneri zadovoljni sa uslugama koje pružamo, spremni smo za dalju blisku saradnju i punu podršku. Nadamo se da smo uspeli približno da Vas upaznamo sa bogatim izborom kvalitetnih proizvoda kao i povoljnim uslovima koje nudimo. Nadamo se da smo privukli Vaše interesovanje prema proizvodima koje zastupamo, te da ćemo uskoro biti u prilici da Vas pozdravimo u krugu naših poslovnih Partnera.